Voit liittyä jäseneksi seuraavilla tavoilla

1. Täytä alla oleva lomake. Tallenna se ensin omalle tietokoneellesi, täytä ja toimita sitten sähköpostin liitteenä jäsensihteerillemme kirstiparikka(at)suomi24.fi. Voit myös tulostaa tyhjän lomakkeen ja täyttää käsin, ja tuoda sen torstaituokioomme.
  2. Ottamalla yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse Kirsti Parikkaan
  3. Tulemalla torstaituokioomme ja kertomalla sisään tullessasi, että olet halukas liittymään yhdistyksemme jäseneksi.
  4. Ilmoittautumalla etusivulla olevasta "Liity jäseneksi"- linkistä Kansallisen senioriliiton toimistoon (tämä vaihtoehto nyt uutena käytössä)

• Jäsenilmoituslomake_hml1.pdf 74 KB
    Tämän lomakkeen voit tallentaa koneellesi, täyttää koneella, tallentaa ja lähettää sähköpostin liitteenä jäsensihteerille. Allekirjoitusta ei tarvita sähköisesti toimitettavaan versioon. Voit myös tulostaa tyhjän lomakkeen ja toimittaa käsin täytettynä ja allekirjoitettuna torstaituokioomme