Canasta ja bridge

Koronavirus- epidemian vuoksi on kerhotoiminta keskeytetty 30.4.2020 asti. Mikäli tilanteessa tapahtuu oleellista paranemista, tarkastelemme asiaa
uudelleen.

Bridge- ja canastakerhoissa peli-ilon ohella muistisolutkin aktivoituvat.

Keväällä 2020 pelaamme Kansalliskerholla kahtena iltapäivänä viikossa, joka tiistai 7.1 - 26.5 klo 14-17, pelaamme sambaa ja tarvittaessa canastaa, ja myös keskiviikkoisin 8.1 - 27.5 klo 14-17, painopiste bridgen pelaamisella.

Canastakerho on aloittanut toimintansa v.1990. Nimi muutettiin myöhemmin canasta-/bridgekerhoksi, kun uusia pelaajia liittyi kerhoon, haluttiin oppia myös bridgeä . Tällä hetkellä kerhosamme on yli 30 jäsentä, miehiä ja naisia. Osallistujien määrä on noin 20 henk./pelipäivä.

Aloitamme kahvituokiolla, jolloin iloinen puheensorina ja nauru täyttää täyttää tilan.

Pelinjakaja jakaa pelipöydät.

Kahvin ja pelaamisen lisäksi käymme pari kertaa vuodessa yhteisellä lounaalla, joko itse järjestämme tilaisuuden tai sitten varaamme lounaspaikan niin, että voimme myös pelata,(risteilyjä vaihtoehtona lounaille)

Uudet jäsenet ovat aina tervetulleita. Pelit opimme pelaamalla, joten kerhoon voit tulla. Tärkeintä on yhdessäolo, mielen,-/muistin virkistäminen.

Osallistumismaksu molemmissa kerhoissa 3€/pelipäivä.

Yhteyshenkilöt

Canasta ja samba: Saija Elfving, p. 040 8454848, saija.elfving@gmail.com