Canasta ja bridge

Bridge- ja canastakerhoissa peli-ilon ohella muistisolutkin aktivoituvat. Syksyllä 2020 Canasta ja samba tiistaisin, alkaen 1.9 klo 14, bridge kesiviikkoisin, alkaen 2.9 klo 14 Kansalliskerholla.

Canastakerho on aloittanut toimintansa v.1990. Nimi muutettiin myöhemmin canasta-/bridgekerhoksi, kun uusia pelaajia liittyi kerhoon, haluttiin oppia myös bridgeä . Tällä hetkellä kerhosamme on yli 30 jäsentä, miehiä ja naisia. Osallistujien määrä on noin 20 henk./pelipäivä.

Aloitamme kahvituokiolla, jolloin iloinen puheensorina ja nauru täyttää täyttää tilan.

Pelinjakaja jakaa pelipöydät.

Kahvin ja pelaamisen lisäksi käymme pari kertaa vuodessa yhteisellä lounaalla, joko itse järjestämme tilaisuuden tai sitten varaamme lounaspaikan niin, että voimme myös pelata,(risteilyjä vaihtoehtona lounaille)

Uudet jäsenet ovat aina tervetulleita. Pelit opimme pelaamalla, joten kerhoon voit tulla. Tärkeintä on yhdessäolo, mielen,-/muistin virkistäminen.

Osallistumismaksu molemmissa kerhoissa 3€/pelipäivä.

Yhteyshenkilöt

Canasta ja samba: Saija Elfving, p. 040 8454848, saija.elfving@gmail.com

Bridge: Anja Leinikka p. 050-3255403 tai aleinikka@gmail.com

Canasta- ja sambakerho 6.10.2020 - Noudatamme tuoreita kerhotilamme koronaohjeita. Kuva: Jorma Railio